Waarom Scan&Connect

waarom?

Duurzaam ondernemen

Willen we niet allemaal ons steentje bijdragen aan een beter milieu? Alle kleine beetjes helpen, maar we hebben op sommige vlakken soms helaas geen keuze. Gelukkig wel wanneer het je visitekaartje betreft! Jaarlijks worden er 10.000.000.000 visitekaartje geprint. Dat is 10 miljard. Oftewel 27 miljoen per dag. Met andere woorden; een heleboel bomen!

een goede eerste indruk maken

Een eerste indruk wordt bij kennismaking al binnen enkele seconden gevormd en is daarna nog maar moeilijk te veranderen. Behalve wanneer iemand om je visitekaartje vraagt en je bent hem vergeten, of ze zijn op. Erger nog; je moet je laatste verfrommelde kaartje geven. Dat staat niet erg professioneel. Laat zien dat je innoverend bent!

It's all 'bout the money

Gemiddeld besteden bedrijven €194 voor laten ontwerpen & printen van hun visitekaartje. Een aardig bedrag, vooral wanneer je je realiseert dat 88% van de visitekaartjes binnen 1 week al in de prullenbak belanden. Het Scan&Connect visitekaartje gaat niet op, hoeft niet te worden bijbesteld en je hebt er geen betaalde app voor nodig om hem te gebruiken.